Adres
01 Fittergy coaches

Meer dan 300 Fittergy Coaches in Nederland

02 Ben jij onze nieuwe coach?

Een belangrijke succesfactor zijn onze Fittergy Coaches. Zij bieden cliënten deskundige en professionele ondersteuning voor optimale resultaten. Onze Coaches hebben gezamenlijk al meer dan 60.000 cliënten begeleid met Sportvasten by Fittergy en/ of Vegan Flex by Fittergy.

De gedeelde visie van Fittergy en haar Coaches op voeding, training en het menselijk lichaam zorgen in de praktijk voor verbluffende resultaten in gewichtsverlies, energie toename en het switchen van suiker- naar vetverbranding.

“Ik werk al ruim 18 jaar met Fittergy's Remco Verkaik waarbij hij sinds 2018 een van mijn adviseurs voor Orise Vitamins is. Remco en team kunnen de nieuwste wetenschappelijke inzichten vertalen naar voeding en supplementen. Dat is heel belangrijk als je het beste wilt voor jezelf en je sporters!"

Jac Orie
Trainer/ Coach Jumbo-Visma schaatsploeg

"Ik las ooit in een krant over de Sportvasten by Fittergy methode. De titel 'Turbotrainen van de toekomst' triggerde mij als Health Professional. De jaren daarvoor was ik werkzaam in de (inter)nationale voetbalwereld en het fenomeen ‘vasten’ in combinatie met inspanningsfysiologie was mij niet bekend. Daarom besloot ik uiteindelijk zelf te gaan Sportvasten en de opleiding te doen. Na deze - pittige - ervaring heb ik Sportvasten by Fittergy geïntegreerd in mijn eigen lifestyle en is het één van de twee trainingsmethodes die ik gebruik in onze eigen Personal Switch studiomodellen."

Richard van Beek
Owner Personal Switch Winterswijk & Fittergy Coach

'In 2016 besloot ik via Remco Verkaik om zelf een Sportvasten programma te doen. Ik voelde me zoveel fitter tijdens - maar vooral blijvend na de trainingskuur. De vermindering in lichaamsgewicht was een mooie bonus. Als directeur van een multidisciplinaire organisatie in de gezondheidszorg was het voor mij direct duidelijk dat Sportvasten by Fittergy een mooie aanvulling is in het herstelproces van onze klanten.'

Mark Brandsen
Eigenaar TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie
Laad meer

Neem contact met ons op
We horen graag van je

Heb je interesse in één van de producten of diensten
van Fittergy Group of wil je zelf Coach worden?

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid