Adres
01 Over ons

Spark Your Energy

Spark Your Energy

Fittergy Group, in 1999 opgericht als 'Fittergy Group', ontwikkelt al meer dan 20 jaar lifestyleprogramma's en voedingssupplementen voor zowel topatleten als consumenten. De inhoudelijke kennis van medeoprichter en Medisch Bioloog Drs. Remco Verkaik vormt de basis van de huidige Fittergy lifestyle programma's, de trainingen aan onze Fittergy Coaches, de unieke Fittergy Academy en de Fittergy Voedingssupplementen.

De afgelopen 3 jaar is de groei van Fittergy Group in een stroomversnelling geraakt door nieuwe diensten en producten aan ons portfolio toe te voegen, zowel via onze Fittergy Coaches als via relevante Online kanalen.

"De inhoudelijke kennis van medeoprichter en Medisch Bioloog Drs. Remco Verkaik vormt de basis van de huidige Fittergy lifestyle programma's."
Energie

Bij Fittergy staat alles in het teken van de energiestofwisseling en maximale vitaliteit. Wij zijn specialist in het behalen van gezondheidswinst middels het activeren van de oergenen. Dit staat centraal in alles wat we doen: het ons DNA.

Coach netwerk

Ruim 300 ervaren Fittergy Coaches begeleiden cliënten met op maat gemaakte trainingen, door Fittergy zelf ontwikkelde en geproduceerde supplementen en gezonde, uitgebalanceerde diëten. Via dit uitgebreide netwerk hebben inmiddels ruim 50.000 cliënten een Fittergy programma gevolgd.

Digital

Onze transitie naar een meer digitale organisatie maakt dat we op alle pijlers - Lifestyle Concepten, Production en E-commerce - schaalbaar en complementair kunnen groeien. Zo kunnen we zoveel mogelijk klanten ondersteunen in een gezonde(re) levensstijl.

Groei

De afgelopen twee jaar heeft Fittergy Group stappen gemaakt naar een organisatie waar - op basis van de nieuwste wetenschappelijke/ orthomoleculaire inzichten en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen - lifestyle programma's en voedingssupplementen worden vervaardigd. Deze worden via een uniek Coachnetwerk, een Online Formulator en relevante webshops aangeboden.

Inhoudelijke Kennis

Alle producten, opleidingen, trainingen en programma’s zijn ontwikkeld vanuit de combinatie van zorgvuldig wetenschappelijk onderzoek, trends en resultaten uit de praktijk.

Neem contact met ons op
We horen graag van je

Heb je interesse in één van de producten of diensten
van Fittergy Group of wil je zelf Coach worden?

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid