Adres
01 Sportvasten by Fittergy

Sportvasten

02 Sportvasten by Fittergy

Sportvasten by Fittergy is een intensief en zeer efficiënt lifestyle programma op basis van intermittent fasting. Samen met je Sportvasten Coach train je in 10 dagen je lichaam de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. 

Overgewicht: een probleem waar wereldwijd steeds meer mensen mee te maken hebben. We zijn zwaarder dan we zouden willen en proberen van alles om af te vallen, zonder blijvend resultaat.

Voor al deze mensen, maar eigenlijk voor iedereen die in 10 dagen fitter, gezonder en slanker wil worden, met een betere conditie als bonus, is er maar één antwoord: Sportvasten by Fittergy!

Met een combinatie van duurtraining, een sapvastenkuur en zorgvuldig geselecteerde voedingssupplementen switcht je lichaam naar een betere vetverbranding. Spark your energy!

Personal Coaching
Personal Coaching

Je haalt energie uit vet in plaats van suiker. Hierdoor krijg je meer energie, minder trek in suiker en minder last van suikerdipjes.

Persoonlijk trainingsprogramma
Persoonlijk trainingsprogramma

Je verbrandt vooral inwendig buikvet, waardoor je een paar kilo afvalt en je buik platter wordt.

Ondersteunende Supplementen
Ondersteunende Supplementen

Je herstelt sneller na het sporten, je cholesterol gehalte daalt, je conditie verbeterd kortom, je voelt je topfit.

03 Veelgestelde vragen

Hoeveel val ik af tijdens de 10 daagse Sportvasten by Fittergy kuur?

Uit een grootschalige wetenschappelijke analyse van duizenden Sportvasters weten we dat iemand gemiddeld 5,8% van zijn of haar lichaamsgewicht verliest. In de praktijk betekent dit 2 - 4 kg bij vrouwen en 3 - 6 kg bij mannen.

Verlies ik tijdens de Sportvasten by Fittergy kuur ook spiermassa?

Tijdens de Sportvasten by FIttergy kuur verdwijnen veel vocht en suikers uit de spieren - niet de spiereiwitten. Hierdoor nemen de spieren wel af in volume. Dit komt overigens snel weer terug als je weer gaat eten. Het is zelfs zo dat onderzoek aan de VU in Amsterdam op spierbiopten van Sportvasters een toename in spiervezeldoorsnede liet zien. Dit wordt ook wel hypertrofie genoemd. Deze hypertrofie ontstaat vooral bij het netjes opvolgen van de voedings- en trainingsrichtlijnen na de kuur.

Ik gebruik geneesmiddelen: mag ik dan Sportvasten of kan ik dan beter de Vegan Flex doen?

Sportvasten is een pittig trainingsprogramma waarbij je fit moet zijn en ook zonder medische klachten. Veel mensen hebben ter preventie een geneesmiddelen, bv voor een te hoog cholesterol. In zulke gevallen is sportvasten vaak wel mogelijk echter bekijkt de sportvastencoach in elk individueel geval of dit zo is. De Vegan Flex is door vrijwel iedereen zonder voorbehoud te volgen.

Hoeveel moet je sporten tijdens Sportvasten by Fittergy en welke sporten moet je doen?

Gedurende 10 dagen moet je 20 - 30 minuten duurtraining doen op intensief niveau (fietsen, crosstrainen, hardlopen, roeien). Je Sportvasten by Fittergy Coach bepaalt voor jou de juiste intensiteit aan de hand van je trainingshartslag.

Ik twijfel tussen Sportvasten by Fittergy en Vegan Flex by Fittergy - wat zijn de verschillen?

Sportvasten by Fittergy is een pittig programma en vergt een goede conditie. Het levert in korte tijd veel conditie- en gezondheidswinst op. Je gewichtsverlies kan bij Sportvasten in 10 dagen oplopen tot 4 kg bij vrouwen en 6 kg bij mannen. Je switcht bij Sportvasten je spieren van suiker- naar vetverbranding. Vegan Flex by Fittergy is een voedingsprogramma waarbij je je vetcel en lichaam actief ontgift. Hierdoor val je tot 2 kg af als vrouw en 4 kg als man gedurende de 10 dagen en krijg je daar veel meer energie voor terug. Vegan Flex by Fittergy richt veel aandacht op voeding en minder op sporten. Wel is veel bewegen belangrijk. Sportvasten en Vegan Flex by Fittergy kunnen ook achter elkaar gedaan worden voor maximaal effect.

03 Lifestyle Concepten by Fittergy
Fittergy Sportvasten

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen, effectieve 10-daagse trainingsmethode op basis van sporten, sapvasten en voedingssupplementen. Resultaat? Meer energie en gewichtsverlies!

 • 2 tot 6 kg gewichtsverlies, vooral buikvet
 • Energieker en fitter
 • Verbeterde sportresultaten
 • Op maat gemaakt protocol
 • Persoonlijke begeleiding
Vegan Flex is een 10-daags detox-programma waarin dierlijke voeding in de eerste vier dagen afgebouwd worden gevolgd door een aantal volledig veganistische dagen.

Vegan Flex is een 10-daags detox-programma waarin dierlijke voeding in de eerste vier dagen afgebouwd worden gevolgd door een aantal volledig veganistische dagen.

 • Tot 4 kg gewichtsverlies
 • Verbeterde weerstand
 • Meer energie en fitter gevoel
 • Versterkte darmflora
 • Mooiere huid
 • Persoonlijke begeleiding
 • Speciale voedingssupplementen

Neem contact met ons op
We horen graag van je

Heb je interesse in één van de producten of diensten
van Fittergy Group of wil je zelf Coach worden?

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid