Adres
01 Fittergy Academy

Fittergy Academy

02 Fittergy Academy

Fittergy Academy is de scholingstak van Fittergy. De gezondheidsprofessional vindt hier een aanbod dat varieert van een kort kennis-webinar tot meerdaagse opleiding, online én offline. De onderwerpen zijn altijd gerelateerd aan voeding, sport, gezondheid en leefstijl, waarmee de therapeut en leefstijlcoach zijn onderscheidend vermogen kan vergroten.

Het docententeam, onder aanvoering van medisch bioloog en Sportvasten ontwikkelaar Remco Verkaik, is zeer ervaren en maakt de inhoud altijd volgens de laatste (wetenschappelijke) inzichten en met praktische handvatten om direct toe te kunnen passen.

Bij de Fittergy Academy volg je ook de exclusieve opleidingen tot coach van de Lifestyle Concepten Sportvasten en Veganflex. Na afronden van deze opleiding(en) kun je de licentie afnemen, waarna je Fittergy Coach bent. Wist je dat één van de voordelen voor de Fittergy Coach is dat hij altijd 25-100% korting krijgt op het aanbod van de Fittergy Academy?!

Een greep uit het aanbod van de komende periode:

  • Webinarserie: De Vrouw
  • Sportvasten Coach
  • Vegan Flex Coach
  • Therapeutisch Vasten
  • Anti-Aging

Gevarieerd en onderscheidend aanbod voor therapeut, diëtist en leefstijlcoach
Gevarieerd en onderscheidend aanbod voor therapeut, diëtist en leefstijlcoach

Van kort kennis-webinar tot meerdaagse opleiding, vaak geaccrediteerd door diverse beroepsverenigingen. Online én offline.

Inspirerende en zeer ervaren docenten
Inspirerende en zeer ervaren docenten

Zij maken de inhoud van het aanbod altijd volgens de laatste (wetenschappelijke) inzichten en met praktische handvatten. De opgedane kennis kun je dus direct toepassen.

Exclusieve opleiding tot Sportvasten- en Vegan Flex Coach
Exclusieve opleiding tot Sportvasten- en Vegan Flex Coach

Extra behandelmogelijkheden voor de vooruitstrevende therapeut en leefstijlcoach. Treed toe tot de Fittergy Coach Community en ontvang alle kennis en tools om het concept succesvol te implementeren in jouw bedrijf.

Neem contact met ons op
We horen graag van je

Heb je interesse in één van de producten of diensten
van Fittergy Group of wil je zelf Coach worden?

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid