Adres
Nieuws | 13.01.2022

'Coverstory Fittergy' in PharmActueel

Fittergy Group: We spark your energy!

Fittergy Group ontwikkelt, produceert én distribueert al meer dan 20 jaar producten en leefstijl-concepten voor health care professionals en consumenten op het gebied van leefstijl, voedingssuppletie en vitaliteit. Voor PharmActueel de hoogste tijd om in gesprek te gaan met Elja van Heteren. Zij is met meer dan 20 jaar ervaring in de supplementenbranche, eind vorig jaar een nieuwe uitdaging aangegaan. “Samen met een team zeer ervaren en deskundige collega’s hebben we, mede door onze eigen productiefaciliteit, in korte tijd het orthomoleculaire merk OrthoVitaal opnieuw en met een volledig vernieuwd assortiment op de markt gebracht. En daar ben ik heel trots op”, aldus Elja van Heteren. "Fittergy Group helpt iedereen om zich gezond, fit en energiek te voelen. Daarom ontwikkelen wij hoogwaardige voedingssupplementen en leefstijlprogramma's, die helpen om je gezondheid te ondersteunen en vitaal (ouder) te worden".

“Daarnaast hebben we het merk Fittergy Supplements voor de sportieve mens met een enerverend leven vol prikkels en hoge (werk)druk op de markt gebracht. Ik vind het geweldig dat Holland Pharma de potentie van deze merken heeft ingezien en als eerste groothandel deze vernieuwde producten heeft omarmd en in het assortiment heeft opgenomen. De bekendheid moet nog verder groeien, maar binnen de markt van therapeutenmerken kan ik zeggen dat er een zeer concurrerend merk is bijgekomen. Het merk onderscheidt zich door een zeer scherpe prijs en een hoge orthomoleculaire kwaliteit. Zowel Orthovitaal als Fittergy Supplements lenen zich dan ook uitstekend als onderscheidend merk voor de betere advieswinkel. Met beide merken hebben we de ambitie om binnen enkele jaren het meest innovatieve merk te zijn onder de orthomoleculaire merken”.   

Clean label

“Met ons productiebedrijf zijn wij dagelijks bezig om de producten, waar mogelijk, nog zuiverder te maken zonder onnodige vul- en hulpstoffen toe te voegen. Voor de capsules willen we in 2022 zo veel mogelijk producten maken met zogenaamde pullulan capsules. Deze capsules hebben verschillende voordelen. Zo zijn ze zetmeelvrij, glutenvrij, van plantaardige oorsprong, Kosjer en Halal. Ook is geen chemische modificatie toegepast (zoals bij HPMC capsules) en zijn ze non GMO”. 

OrthoVitaal

Voor velen een bekende naam omdat het al ruim 40 jaar bestaat, maar voor anderen nieuw en sinds een half jaar in een geheel nieuw jasje gestoken. Meer dan 135 therapeutische voedingssupplementen direct inzetbaar voor zorgprofessionals en advieswinkels. Allemaal geproduceerd in Nederland onder strikte GMP-voorwaarden. OrthoVitaal kiest dan ook voor een selectieve distributie om de orthomoleculaire doseringen met unieke formules van het juiste advies te laten voorzien. OrthoVitaal kent een zeer scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Fittergy Supplements

Deze voedingssuppletie onderscheidt zich met innovatieve lifestyle producten. Het merk is zeer toegankelijk en herkenbaar op het schap. De producten zijn grotendeels Vegan en juist bedoeld voor de relatief gezonde en sportieve mens. Net zoals bij OrthoVitaal worden de Fittergy supplementen volledig in Nederland geproduceerd. “Productie in eigen hand betekent dat wij direct op de markt- en vraagontwikkelingen in supplementen kunnen inspringen. Dat is prettig voor u als afnemer.”

Fittergy Academy: leefstijl coaching

Fittergy Academy is gespecialiseerd in (bij)scholingen rondom leefstijl, sport, (orthomoleculaire)voeding en suppletie. Alles volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met praktische handvatten. De zeer ervaren docenten zijn onder meer: Remco Verkaik, Dorte kramers, Maartje Wijnhoven, Casper Beukema en Chantelle Kompier. Voor alle scholingen wordt accreditatie aangevraagd. Ook worden er vele gratis webinars georganiseerd waardoor het op een laagdrempelige manier mogelijk is kennis te maken met Fittergy Academy. 

Leefstijlconcepten (Sportvasten en Vegan Flex)

Wetenschappelijk bewezen 10-daagse leefstijl programma’s, inclusief digitaal begeleidingsportaal, ontwikkeld door Remco Verkaik, tevens verbonden aan het bedrijf. Sportvasten betekent in de praktijk 3-6 kg vetverlies waarbij relatief het inwendige buikvet het meest omlaag gaat. Een bijzonder concept dat onder leiding van een Sportvasten coach wordt begeleid. “De coaches kunnen wij zelf in twee dagen opleiden op onze Fittergy Academy. Laagdrempelig en een bijzonder mooie aanvulling in uw praktijk”.

Vegan Flex

Daarnaast bieden wij het Vegan Flex concept. Een detox programma met in 10 dagen zichtbaar gewichtsverlies en een fitter gevoel met meer energie, een versterkte microbioom, een verhoogde weerstand en een mooiere huid door het ontgiften van het lichaam. De eerste 4 dagen wordt gewerkt aan het afbouwen van dierlijke producten, vervolgens eet je volledig veganistisch. Je eindigt met 2 opbouwdagen om de inname van dierlijke eiwitten weer aan te vullen. 

EHF Production

“Wij beschikken over productiefaciliteit ten behoeve van de eigen merken, leefstijlconcepten en supplementen voor derden. Dat maakt ons als bedrijf wendbaar en wij kunnen direct onze ervaring op het gebied van inkoop, kwaliteit, productie en verpakken delen.” Een team van specialisten op het gebied van voedingstechnologie, Q&A en medische biologie zijn dagelijks bezig om tailormade voedingssupplementen samen te stellen met gebruik van de online-Formulator. Direct inzetbaar in de sectoren beauty, orthomoleculaire geneeskunde, lijfstijl en sport. 

 

Wilt u meer weten over ons bedrijf of de producten of heeft u een andere vraag? U kunt altijd bij ons of Holland Pharma terecht. Holland Pharma heeft alle producten van de merken Fittergy en OthoVitaal op voorraad. Daarnaast vindt u ons maandelijks in de PharmActueel. 

 

Deel deze pagina:

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid