Adres
01 Vegan Flex by Fittergy

Vegan Flex

02 Vegan Flex by Fittergy

Vegan Flex is een 10-daagse ontgiftingskuur en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Hieruit blijkt dat veel plantaardige voeding en regelmatig vegan eten, een sterk gezondheids- en weerstand ondersteunend effect heeft. Al na 10 dagen!

In het Westen eten we veel dierlijke producten en is er een overvloed aan allerlei voedingsmiddelen die we lekker vinden. Dierlijke eiwitten, en vooral dierlijke vetten, zorgen voor allerlei kwalen waaronder overgewicht, vermoeidheid en een verstoring van de balans in het immuunsysteem.

Door dierlijke vetten grotendeels te vermijden en veel meer plantaardig voedsel te eten, waaronder een aantal dagen vegan, gaat het lichaam sneller ontgiften en meer vet verbranden. Je voelt je daarom na de Vegan Flex energieker en valt af zonder dat je heel veel minder eet of sport.

Het Vegan Flex by Fittergy programma is daarom voor iedereen die fit, energiek en gezond wil blijven of worden en zich weerbaarder wil maken tegen stress en ziekte. Het is een voedingsexperiment met jezelf dat ook de kickstart kan zijn voor een nieuwe, gezondere levensstijl!

Meer energie door ontgiften
Meer energie door ontgiften

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het lichaam efficiënter ontgift door veel plantaardig te eten, wat resulteert in meer energie

In 10 dagen zichtbaar gewichtsverlies
In 10 dagen zichtbaar gewichtsverlies

In 4 dagen bouw je je dierlijke eiwitten af, daarna eet je 4 dagen volledig plantaardig (vegan) en dan bouw je in 2 dagen je dierlijke eiwitten weer op. Ontgiften en gewichtsverlies als resultaat

Snelle gezondheidswinst
Snelle gezondheidswinst

Flexibel vegan eten, regelmatig bewegen en het gebruik van speciaal ontwikkelde supplementen die de ontgifting van je lichaam extra ondersteunen zorgen voor meer energie, een mooiere huid en gewichtsverlies

03 Veelgestelde vragen

Wat zijn de belangrijkste effecten van Vegan Flex by Fittergy?

Je ervaart veel meer energie en je valt gestaag af, wel 1 - 2 kg voor vrouwen en 2 - 4 kg voor mannen.

Wat doe ik na Vegan Flex by Fittergy?

Na het Vegan Flex by Fittergy programma blijf je elke week minimaal 2 - maar liever 3 of 4 dagen - veganistisch eten zoals je leert tijdens het 10 daagse programma. De receptenmagazines helpen je daarbij.

Ik eet al weinig vlees, is de Vegan Flex dan wel nuttig voor mij en haal ik resultaat?

Ook als je weinig vlees eet gebruik je waarschijnlijk toch dierlijke producten, bijvoorbeeld vis, kip, eieren en melkproducten. Je reageert dan net zo goed op het Vegan Flex programma.

Ik kan slecht tegen bepaalde voedingsmiddelen, kan ik dan wel het Vegan Flex programma doen?

Tijdens de Vegan Flex kan je persoonlijke Fittergy Coach je tips geven over het vervangen van voeding waar je niet goed tegen kunt.

Tijdens Vegan Flex ga je na een aantal dagen vegan, maar aan het eind ga je weer dierlijke producten eten. Waarom blijf je niet vegan?

Voor bepaalde vitaminen, mineralen, eiwitten en voor je hormonen heb je met enige regelmaat dierlijke producten nodig. Als je dit niet doet, en dus volledig vegan wordt, krijg je tekorten aan vitamine B12, ijzer en vitamine A en loop je het risico spiermassa te verliezen. Fittergy adviseert dus intermittent vegan, dwz een aantal dagen vegan eten per week.

03 Lifestyle Concepten by Fittergy
Fittergy Sportvasten

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen, effectieve 10-daagse trainingsmethode op basis van sporten, sapvasten en voedingssupplementen. Resultaat? Meer energie en gewichtsverlies!

 • 2 tot 6 kg gewichtsverlies, vooral buikvet
 • Energieker en fitter
 • Verbeterde sportresultaten
 • Op maat gemaakt protocol
 • Persoonlijke begeleiding
Vegan Flex is een 10-daags detox-programma waarin dierlijke voeding in de eerste vier dagen afgebouwd worden gevolgd door een aantal volledig veganistische dagen.

Vegan Flex is een 10-daags detox-programma waarin dierlijke voeding in de eerste vier dagen afgebouwd worden gevolgd door een aantal volledig veganistische dagen.

 • Tot 4 kg gewichtsverlies
 • Verbeterde weerstand
 • Meer energie en fitter gevoel
 • Versterkte darmflora
 • Mooiere huid
 • Persoonlijke begeleiding
 • Speciale voedingssupplementen

Neem contact met ons op
We horen graag van je

Heb je interesse in één van de producten of diensten
van Fittergy Group of wil je zelf Coach worden?

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid