Adres
Nieuws | 19.10.2020

Fit en energiek van de herfst genieten met Fittergy

 

In deze tijd worden de dager korter en kouder. Bij uitstek het moment om het immuunsysteem wat extra aandacht te geven. Lees hieronder hoe jij je immuunsysteem positief kunt beïnvloeden en je natuurlijke energie kan activeren. Zo geniet je fit en energiek van de herfst.

Fittergy ondersteunt het immuunsysteem en activeert energie
Voldoende slapen, gezond en gevarieerd eten en regelmatig sporten zijn goed voor lichaam en geest. Wanneer je aan deze pijlers voldoet, ben je al een heel eind. Met de supplementen van Fittergy kun je net dat beetje extra doen, Met slechts één tablet per dag is een uitgebalanceerde multi een goede basis. Speciaal voor de man, de vrouw of de sporter samengesteld. Fittergy Cell Shield is een bijzondere multi. Het bevat niet alleen vitaminen in mineralen in een optimale dosering maar ook een antioxidantencomplex dat het lichaam beschermt tegen invloeden van buitenaf.

De natuurlijke afweer ondersteun je met Vitamine C of de krachtige antioxidant Curcumine. Vitamine C stimuleert ook het immuunsysteem tijdens en na lichamelijke inspanning. Verkrijgbaar in tablet of poedervorm.

 

Activeer je natuurlijke energie met multi Health B-forte, een uitgebalanceerd formule met het complete spectrum aan B-vitamines die de energiestofwisseling bevorderen. Magnesium, in de citraatvorm voor een uitstekende opname, vermindert vermoeidheid en helpt spieren soepel te houden.

 

Liever alles in één? Met het Weerstandspakket heb je een compleet pakket in handen voor 2 maanden gebruik.

 

Deel deze pagina:

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid